Geen producten (0)
Geen producten (0)

 

 

 

ABOUT US

Welkom bij Stylerooms, de online en fysieke kledingwinkel met een verrassende collectie voor hem en haar. Ben je op zoek naar een nieuwe, stijlvolle look? Dan ben je aan het juiste adres! Je kunt bij ons zowel online shoppen, als in onze winkels in de 9 straatjes.

 

GESCHIEDENIS

In 2013 hebben wij de eerste winkel geopend in Amsterdam, midden in de gezellige 9 straatjes. Wat destijds begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met 2 filialen en een online shop. In 2018 hebben wij onze winkel geopend op de hoek van de Reestraat. Deze ligt in de gezellige en leuke 9 straatjes.

WIE ZIJN WIJ EN WAT DOEN WIJ?

Door middel van ons zorgvuldig samengestelde collectie en styling willen we ons onderscheiden van andere modewinkels. We verkopen zowel Nederlandse merken, zoals Arma,  Studio AR en Kiro by Kim, als buitenlandse merken, zoals het Italiaanse Twinset, het Franse Mes Demoiselles Paris, het Italiaanse Robert friedman, Black Orchid Denim uit Los Angeles en het Deense merk SibinLinnebjerg

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom vind je bij Stylerooms mooie items van duurzame en mooie materialen. Naast dat we je graag helpen te vinden wat je zoekt, helpen we je ook met het stylen van jouw nieuwe kledingstukken, onder het genot van een heerlijke koffie. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en we doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen.

Het Stylerooms gevoel heeft namelijk alles te maken met mensen blij maken. Ons team, het hart van het bedrijf, snapt dat. We kunnen de mooiste collectie in de winkel hebben hangen, maar zonder ons team zijn we kansloos. Met een uitgesproken interieur en mooi gestylede winkels willen we onze klanten een beleving meegeven, dit is ook waarom veel van onze vaste klanten graag terugkomen.

ONLINE

Naast dat we je graag verwelkomen in onze winkels, hebben we ook een succesvolle online shop. In de online shop vind je onze volledige collectie uit beide winkels, en een aantal ‘online exclusives’. Ook in onze online winkel staat service en gemak voorop, we hebben daarom gratis verzending binnen Nederland en mocht je vragen hebben over een item, dan kun je ons altijd bellen of e-mailen.