Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

CAMBIO BROEK

€ 199,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 7448-28726
Productcode leverancier Cameron
Omschrijving

Cambio broek in de kleur zwart | Cameron

De Cameron is een heerlijke, zwarte 100% katoenen broek voor de voorjaars- en zomerdagen. De broek heeft een gehaakte, open structuur en is gevoerd van middel tot bovenkant dijbeen. Deze Cambio broek heeft een hoge taille en heeft een elastische tailleband, wat de broek erg comfortabel maakt. De pijpen van de broek lopen recht uit. De broek heeft twee steekzakken aan de voorkant.

Kleur: zwart

Pasvorm: dit item valt op maat, wij adviseren om je eigen maat te bestellen

Materiaal: 100% katoen

Cambio Cameron frontpocket black 6792 0380 04 099

Cambio

Cambio ontwerpt kwalitatief sterke broeken met een ‘perfect fit’ voor jou. Dit met voortdurend innovatieve toepassingen: trendy en voor iedereen, elke dag!

De collecties sluiten ieder seizoen weer aan op de huidige trends. Naast de kleuren varieert ook het gebruik van materialen, prints en modellen. Ieder item is uniek door het gebruik van opvallende materialen en speciale details, met daarnaast de nadruk op draagcomfort en een perfecte pasvorm.

Betalen

Op STYLEROOMS.NL hanteren wij de volgende betalingsmethoden:

iDeal, Afterpay, PayPal, Overboeking, Bancontact (BE)

Bezorgen

Wij versturen uw pakket zorgvuldig op met een van onze transporteurs, DHL of PostNL. Binnen Nederland is de verzending gratis! Voor internationale verzendkosten en methoden, klik hier.

Ook interessant

€ 179,90
€ 159,90
€ 169,90