Geen producten (0)
Geen producten (0)

COMING TO STYLEROOMS! OP DEZE PAGINA ZULLEN WIJ JULLIE OP DE HOOGTE HOUDEN WELKE NIEUWE MERKEN WIJ TOE GAAN VOEGEN AAN ONZE COLLECTIE EN WANNEER JULLIE DEZE KUNNEN VERWACHTEN.

 

RESORT FINEST

Resort Finest is een merk dat echt staat voor 'laid back luxury', luxe waarin je je heerlijke realxed voelt, oftewel het omarmen van het rustige in een drukke wereld. Kwaliteit is een van de belangrijkste punten voor Resort Finest, en niet trends. Daarom ontwerpt Resort Finest haar items zo dat deze tijdloos zijn en jaren gedragen kunnen worden.

Resort Finest is verkrijgbaar vanaf begin 2022.

 

 

 

MES DEMOISELLES PARIS

Mes Demoiselles Paris is een prachtig merk opgezet door Anita Radovanovic in 2006. Het merk omarmt vrouwelijke vormen met har prachtige stoffen en prints. Mes Demoiselles blijft altijd, in iedere collectie, dicht bij Anita's visie: de natuur staat altijd centraal  met inspiratie van over de hele wereld.

Mes Demoiselles Paris is verkrijgbaar vanaf begin 2022.

 

 

 

 

 

PEARL&CAVIAR

Pearl&Caviar is een Grieks merk dat echt het vakmanschap van de locale bevolking omarmt. Cultuur en natuur staan erg hoog in het vaandel bij het merk en dit zie je terug in de natuurlijke stoffen en handgemaakte details. Een item van Pearl&Caviar geeft je meteen een vakantiegevoel!

Pearl & Caviar is verkrijgbaar medio 2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BY-BAR

by-bar is een Nederlands merk, opgericht in 2008 door Barbara Brenninkmeijer. by-bar ontwerpt tijdloze items, welke langer mee gaan dan een seizoen en welke ook altijd goed zijn. De items van by-bar zijn comfortabel en van hoge kwaliteit. De missie van by-bar is om items te creeren waar iedere vrouw zich fijn in voelt.

by-bar is verkrijgbaar vanaf februari 2022.