Geen producten (0)
Geen producten (0)

COMING TO STYLEROOMS! OP DEZE PAGINA ZULLEN WIJ JULLIE OP DE HOOGTE HOUDEN WELKE NIEUWE MERKEN WIJ TOE GAAN VOEGEN AAN ONZE COLLECTIE EN WANNEER JULLIE DEZE KUNNEN VERWACHTEN.

MAGALI PASCAL

Magali Pascal is een prachtig, vrouwelijk merk dat in 2005 is opgestart. Magali Pascal combineert de klassieke 'Parisian' style met de moderniteit van vandaag. Het merk staat bekend om vrouwelijke jurken, blouses met prachtige details en tijdloze designs.

Magali Pascal is verkrijgbaar vanaf oktober 2021.

 

STELLA NOVA

Stella Nova is een Deens merk, opgezet in 2002 door Trine Skoller. Jaarlijks lanceert Stella Nova zes collectie vol fantastische prints, mooie stoffen en gave silhouetten. Waar Stella Nova bekend om staat zijn de contrasten in haar collecties - stoere silhouetten met romantische prints. Vrouwelijk ontmoet mannelijk en 'dressed up' ontmoet casual.

Stella Nova is verkrijgbaar vanaf oktober 2021.

 

 

 

MES DEMOISELLES PARIS

Mes Demoiselles Paris, een prachtig merk opgezet door Anita Radovanovic in 2006. Het merk omarmt vrouwelijke vormen met har prachtige stoffen en prints. Mes Demoiselles blijft altijd, in iedere collectie, dicht bij Anita haar visie - en dat is dat de natuur altijd centraal staat met inspiratie van over de hele wereld.

Mes Demoiselles Paris is verkrijgbaar vanaf december 2021.

 
 

RESORT FINEST

Resort Finest is een merk dat echt staat voor 'laid back luxury', luxe waarin je je heerlijke realxed voelt, oftewel het omarmen van het rustige in een drukke wereld. Kwaliteit is een van de belangrijkste punten voor Resort Finest, en niet trends. Daarom designed Resort Finest haar items zo dat deze tijdloos zijn en jaren gedragen kunnen worden.

Resort Finest is verkrijgbaar vanaf december 2021.

 

 

 

 ALIX THE LABEL

Alix the Label is een merk van Nederlandse bodem. Dit 'no nonsense' merk combineert key pieces met luxe basics. Alix the label schreeuwt 'je ne sais quoi' en is een erg populair merk omdat de items gewoon kloppen. Een jurk van Alix the Label combineer je met een paar sneakers en klaar ben je!

Alix the Label is verkrijgbaar vanaf december 2021.

 

 

 

 

 

 

PEARL&CAVIAR

Pearl&Caviar is een Grieks merk dat echt het vakmanschap van de locale bevolking omarmt. Cultuur en natuur staan erg hoog in het vaandel bij het merk en dit zie je terug in de natuurlijke stoffen en handgemaakte details. Een item van Pearl&Caviar geeft je meteen een vakantiegevoel!

Pearl & Caviar is verkrijgbaar vanaf februari 2022.