Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

CAMBIO FLARED BROEK

€ 179,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 6750-26552
Productcode leverancier Flower
Omschrijving

Cambio flared broek in de kleur zwart | Flower Crochet

De Flower crochet is een zwarte aansluitende broek met flared broekspijpen. Wat deze broek zo speciaal maakt is het crochet uiterlijk dat de broek heeft. De broek heeft een elastische tailleband en draagt daardoor zeer comfortabel. De broek heeft een gestikte naad over de lengte van het been en heeft als detail het merklogo op de elastische  waistband. Onderaan de broekspijpen heeft de broek korte ritsjes aan de binnenkant, om de broekspijp te openen.

Kleur: zwart

Pasvorm: dit item valt op maat, wij adviseren om je eigen maat te bestellen

Materiaal: 72% katoen, 25% Modal, 3% Elastaan

Cambio Flower Crochet

 

Cambio

Cambio ontwerpt kwalitatief sterke broeken met een ‘perfect fit’ voor jou. Dit met voortdurend innovatieve toepassingen: trendy en voor iedereen, elke dag!

De collecties sluiten ieder seizoen weer aan op de huidige trends. Naast de kleuren varieert ook het gebruik van materialen, prints en modellen. Ieder item is uniek door het gebruik van opvallende materialen en speciale details, met daarnaast de nadruk op draagcomfort en een perfecte pasvorm.

 

Betalen

Op STYLEROOMS.NL hanteren wij de volgende betalingsmethoden:

iDeal, Afterpay, PayPal, Overboeking, Bancontact (BE)

 

Bezorgen

Wij versturen uw pakket zorgvuldig op met een van onze transporteurs, DHL of PostNL. Binnen Nederland is de verzending gratis! Voor internationale verzendkosten en methoden, klik hier.

Ook interessant

€ 599,95
€ 179,90
€ 679,95