Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

ARMA LEREN GILET

€ 449,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 6509-25812
Productcode leverancier Perilla
Omschrijving

Arma leren gilet in de kleur ivoorwit | Perilla

De Perilla is een lang lamsleren gilet. Het gilet heeft het uiterlijk van een bikerjack: het gilet heeft dus een assymetische rits, een kraagje en drie buitenzakken. Het gilet heeft natuurlijk geen mouwen en dit gilet is iets langer uitgevoerd, waardoor er een oversized look ontstaat. De Perilla is gemaakt van 100% lamsleer, waardoor het gilet boterzacht is en fijn draagt.

Kleur: ivoorwit (milk)

Pasvorm: dit item valt op maat - maar heeft een oversized look, wij adviseren om je eigen maat te bestellen

Materiaal: 100% lamsleer

Arma Perilla Gilet Milk

ARMA

Sinds 1985 ontwerpt, produceert en verkoopt ARMA hoogwaardige leercollecties. ARMA staat bekend om haar perfecte combinatie van traditionele stijlen, hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen en is daardoor uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van premium leder, lammy en suède.

Elk product komt voort uit zorgvuldig geselecteerde materialen en is gemaakt met vakkundige ontwerptechnieken. Dit maakt elk product exclusief, herkenbaar, modern en praktisch!

Betalen

Op STYLEROOMS.NL hanteren wij de volgende betalingsmethoden: iDeal, Afterpay, PayPal, Overboeking, Bancontact (BE)

Bezorgen

Wij versturen uw pakket zorgvuldig op met een van onze transporteurs, DHL of PostNL. Binnen Nederland is de verzending gratis! Voor internationale verzendkosten en methoden, klik hier.

Ook interessant

€ 449,95
€ 649,95
€ 649,95