Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

CAMBIO PANTALON

€ 179,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 7399-28562
Productcode leverancier Ros
Omschrijving

Cambio pantalon in de kleur zwart met structuur | Ros

Deze pantalon heeft een aansluitend model en is high waist. De stof van deze variant van de Ros heeft een ingeweven structuur, dit is zeer subtiel. Het fijne aan het Ros model is dat deze gemaakt is van erg elastisch materiaal, wat de pantalon erg comfortabel maakt. De broek heeft een knoop- en ritssluiting, strijkvouwen over de lengte van de pijpen en paspelzakken aan de achterzijde.

Kleur: zwart

Pasvorm: dit item valt op maat, wij adviseren om je eigen maat te bestellen

Materiaal: 51% polyamide, 45% katoen, 4% Elastaan 

Cambio Ros Black 0202 00 6787 099

Cambio

Cambio ontwerpt kwalitatief sterke broeken met een ‘perfect fit’ voor jou. Dit met voortdurend innovatieve toepassingen: trendy en voor iedereen, elke dag!

De collecties sluiten ieder seizoen weer aan op de huidige trends. Naast de kleuren varieert ook het gebruik van materialen, prints en modellen. Ieder item is uniek door het gebruik van opvallende materialen en speciale details, met daarnaast de nadruk op draagcomfort en een perfecte pasvorm.

Betalen

Op STYLEROOMS.NL hanteren wij de volgende betalingsmethoden: iDeal, Afterpay, PayPal, Overboeking, Bancontact (BE)

Bezorgen

Wij versturen uw pakket zorgvuldig op met een van onze transporteurs, DHL of PostNL. Binnen Nederland is de verzending gratis! Voor internationale verzendkosten en methoden, klik hier.

Ook interessant

€ 599,95
€ 179,90
€ 679,95